Conditii de utilizare si confidentialitate

Bun venit la SOLAMAGIC Romania!
Dorim sa va multumim pentru interesul manifestat fata de produsele marcii SOLAMAGIC, cum sunt incalzitoare de terasa cu lampa halogen si functionare in spectrul infrarosu dar si accesoriile aferente acestor produse. Utilizarea site-ului in limba romana a produselor si marcii SOLAMAGIC, implica acceptarea de catre dvs., in calitate de utilizator, a termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. Marca SOLAMAGIC este proprietatea producatorului SOLAMAGIC GmbH cu sediul in Germania, localitatea Zeulenroda, strada Am Waldstadion nr. 4, cod postal 07937 iar drepturile comerciale in Romania apartin societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Maica Alexandra Nr. 5. In calitatea sa de reprezentanta a marcii de incalzitoare de exterior cu infrarosu SOLAMAGIC, firma 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor. 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor externe neafiliate la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.SOLAMAGIC.ro. Pentru respectivele site-uri externe, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
DREPTURI DE AUTOR, ACCESUL LA SITE SI COMUNICAREA CU UTILIZATORUL

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.solamagic-romania.ro (text, imagini, grafice, fisiere audio-video s.a) precum si design-ul acestuia este proprietatea exclusiva a 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L si a partenerului SOLAMAGIC GmbH si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea partiala sau totala a acestor elemente fara acordul scris al reprezentantei SOLAMAGIC in Romania, firma 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE

Societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces la site-ul www.solamagic-romania.ro exclusiv in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica, de a copia partial sau integral site-ul sau de a-l exploata in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII SI COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI

Orice utilizator al site-ului www.solamagic-romania.ro poate trimite e-mail-uri continind sugestii, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI INFORMATIILOR DVS.

Prin utilizarea site-ului www.solamagic-romania.ro vizitarea sau trimiterea de e-mail-uri adresate reprezentantei SOLAMAGIC in Romania, compania 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul este de acord cu receptionarea notificarilor de la www.solamagic-romania.ro sau prin intermediul personalului acestuia.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L respectiv de catre SOLAMAGIC Romania numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile si datele transmise prin formularul de contact vor fi folosite pentru a pastra contactul si comunicarea cu utilizatorul, pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii, lansari de produse noi, evenimente etc.

Firma 360 Multi-Solutions SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 37132.

SOLAMAGIC Romania prin 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul site-ului www.solamagic-romania.ro.

SOLAMAGIC Romania prin 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau emailurile expediate nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

SOLAMAGIC Romania prin 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu incurajeaza spam-ul.

Reprezentanta SOLAMAGIC in Romania, firma 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu furnizeaza datele dvs. personale sau adresa de e-mail catre terte persoane fara acordul dvs., nu vinde si nu ofera catre terti, persona fizice sau persoane juridice, adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

Prin folosirea site-ului nostru, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si firma 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., asociatii sau partenerii sai va fi clarificata in conformitate cu legile romane in vigoare.

www.solamagic-romania.ro va garanteaza ca face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate pe website.

Va multumim,

SOLAMAGIC Romania prin 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L.